当前页面:首页 > 公司信息 > 概况/理念/历史

概况

公司的品牌是产品价值和客户满意度的自然延续。做好产品、提高客户满意度是提高品牌价值的关键。公司将持续完善产品设计、市场营销、售后服务等关键环节,努力推动实现公司品牌知名度稳步上升。

上海桥田智能设备有限公司是一家致力于机器人工具快换系统的中国企业,总部位于上海,研发和生产制造基地设在浙江嘉善。工厂占地面积近3,000平方米,拥有现代化的生产设备、研发中心、完善的培训和客服中心。


公司的产品包含了机器人工具快换系统、能源快换系统、零点定位快换系统等。


凭借专业的技术和过硬的产品质量,公司的机器人快换系列产品稳居市场销售前列。我们与上汽大众、上汽乘用车、上汽一级零部件、上汽通用、一汽集团、东风小康,福特企业达成深度合作,并得到了客户们的一致好评!

Shanghai Qiaotian intelligent equipment co., ltd. is a Chinese enterprise which dedicated to the robot tool quick change system. The headquarter is located in Shanghai, and manufacturing, R&D, are based in Jiashan, Zhejiang province, 60km far away from Shanghai. The factory covers an area of nearly 3,000 square meters, with modern production equipment, R&D center, perfect training and customer service center.


The company's main products include robot tool quick change system, energy quick change system, zero point positioning and clamping device.


Relying on first-class technology and excellent product quality, the robot tool quick change products are firmly in the forefront of market sales. We have deep cooperation with SAIC Volkswagen,SAIC passenger vehicle,SAIC Tier one,SAIC-GM,FAW,DFM,Ford. And it has been widely and highly praised by customers.

理念

  • 企业愿景

    成为行业有绝对竞争
    优势的品牌公司
  • 企业使命

    成为知名的中国品牌
  • 核心价值观

    创新 正直 严于律己 忠诚
  • 核心理念

    以人为本、共创价值
    全面创新、求真务实

历史

至今
  • 2018年

    大范围进入汽车主机厂和合资零部件厂、新能源汽车厂等
  • 2017年

    主要应用于汽车零部件厂(交运、华翔、联明、航发等),汽车主机厂(上汽大众、比亚迪、小康、金康新能源、苏州前途、东风商用、北汽银翔等)
  • 2016年

    成立上海桥田智能

    被国内多家汽车厂(上汽、力帆、众泰、中车等),汽车内外饰件(延锋、敏实等)广泛使用

  • 2014年

    桥田快换进入市场

    通过两年潜心研发、测试。于2014年底正式进入中国市场。

  • 2012年

    开始独立研发快换

    桥田开始独立研发快换,并获得多项快换专利

假如时光倒流,我能做些什么
×

关注微信公众号

上海桥田智能设备有限公司